3 YEARS NORDAYS! Use code 3YEARS and get your 15 euro discount on the swimsuits! Don’t forget to order the matching turban.

Hulp bij bestellen

Belangrijk is dat u voor de Swimsuits/Burkinis de matentabel raadpleegt en vooral de borst omtrek en de heupomtrek zijn belangrijk.  U kan dit doen door rondom het breedste stuk ( borst, heup) en smalste stuk (taille) met een meetlint op te meten of met een koord en meetlat. Bekijk de maattabel onder de gekozen swimsuit en als u net in de tabel (cm) valt, dan kiest u best en maat groter voor een modest en comfortabele fit.

Verschil tussen de Monogram met legging en Monogram Loose fit is dat de loose fit tuniek 10cm langer is en dat de broek een rechte broek is.

Stap 1: Kies uw items

Stap 2: Bekijk de maten tabel en meet u op, kies u maat (hulp nodig contacteer ons) *Matentabel ook hieronder te vinden.

Stap 3: Bestel, u krijgt een bevestigingsmail

Onze unieke zondoorlatende swimsuits zijn van hoge kwaliteit en we laten alles maken vanaf de stof, de prints, de bedrukking tot de confectie in onze eigen atelier.

Met een Nordays krijg je niet alleen een uniek zondoorlatend swimsuit waar je doorheen bruint, maar ook de beleving van vrijheid, comfort en welzijn, waarbij je zorgt voor het  opladen van je essentiële vitamine D tijdens de zomer.  Het resultaat  is een mooie bronzen teint die lang aanhoudt en een onvergetelijke ervaring.

Bestel nu voor jou, je bestie, je dochter, je mama, die lieve schoonzus of schoonmoeder.  

Hulp nodig, je mag altijd mailen dm sturen via insta naar @nordays_official of mailen naar contact@nordays.com 

Matentabel voor de monogram met legging:

Maten tabel voor de Monogram loose fit met rechte broek: