3 YEARS NORDAYS! Use code 3YEARS and get your 15 euro discount on the swimsuits! Don’t forget to order the matching turban.

Ons Verhaal

 

 

Het Nordays verhaal begon toen onze oprichtster besloot zich meer modest te gaan kleden en kort daarna werd voor het eerst ontdekte dat ze een groot vitamine D tekort had.  Iets waar veel mensen  last van bleken te hebben doordat we meer binnenshuis zijn gaan leven doorheen de tijd. De zoektocht naar kleding die wél bij haar levensstijl paste en comfortabel voelde was bovendien niet evident.  Uit noodzaak onstond het idee om een oplossing te vinden voor modest swim and sportswear die tegelijk vitamine D boosting eigenschappen heeft en toch beschermend was tegen uv stralen.

“Kleding die bij mijn levensstijl paste en die comfortabel was, bleek moeilijk te vinden. Bovendien hunkerde ik naar dat frisse, luchtige, sunkissed-gevoel. Ik zwem graag, ben graag buiten en zocht naar oplossingen om toch de zon op mijn huid te voelen en tegelijk beschermd te zijn, zonder toegevingen te moeten doen op mijn kledingstijl . Het feit dat ik hiermee een verschil kan maken voor zoveel anderen, was mijn grootste drijfveer om hiervoor een oplossing te vinden.

De gedachte dat zovele vrouwen nu kunnen genieten van al het goede van de zon en zich nog steeds kunnen kleden hoe zij het willen, geeft me enorme voldoening.  Ik hoop dat ze er even hard van genieten als ik!”

 

Dagen van licht

Vreugde, geluk en licht dat voortkomt van de zon, waren de belangrijkste inspiratiebronnen voor de naam Nordays. Noor betekent licht, Nordays betekent dagen van licht. 

 

Topdesigners, unieke prints

Met een divers team aan designers werd de eerste collectie modest swimsuits  ontworpen met onze eigen unieke prints. Onze items zijn zo ontworpen dat ze eveneens als activewear en sportswear gedragen kan worden. Onze swimsuits zijn stuk voor stuk licht, ademend en rekken 20% meer dan andere stoffen. Zo bezorgen ze je het meest comfortabele gevoel ooit.

Bij Nordays werken we samen met topdesigners van gereputeerde modehuizen. Dit zorgt voor stijlvolle items waarin je je zelfzeker voelt en die perfect geschikt zijn voor zonnebaden, zwemmen, sporten en ook kan dragen als daywear.

Onze missie

Elke vrouw laten genieten van al het goede van de zon, terwijl ze zich kan kleden zoals ze wil , zonder toegevingen te moeten doen op vrouwelijkheid, stijl en comfort.  

 

Ethisch, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

We zijn erg trots op het feit dat al onze sunbathing suits vervaardigd worden in België en dit op een duurzame en ethische manier. We hanteren daarbij de hoogste kwaliteitsnormen. Voor het printen van onze stoffen gebruiken we een watervrije technologie. Daardoor ontstaat er geen watervervuiling of emissie. Ook het fixeren van de prints vergt geen water in ons proces.

Bijkomend engageren we ons bij Nordays om een deel van onze winst af te staan aan goede doelen.